Personvern


Personvernerklæring


Din trygghet og sikkerhet er svært viktig for oss, og Nitai Ltd. er derfor opptatt av å ivareta ditt personvern. I denne personvernerklæringen forklarer vi hvordan og hvorfor vi samler inn og benytter informasjon om våre brukere og hvordan vi tar hensyn til personvernet.

Behandling av personopplysninger skjer i henhold til personvernforordningen (GDPR).
Formålet med behandlingen av personopplysningene er å administrere og informere om tjenestene vi tilbyr, og utføre gjøremål basert på brukernes ønsker. Opplysningene vil ikke bli brukt eller utlevert til andre formål.

Dersom du gjennom våre nettsteder ønsker at vi skal utføre noen tjenester for deg, eller å få tilgang til innhold som krever registrering, kan vi trenge visse personopplysninger. Personopplysninger du oppgir til oss brukes for at vi skal kunne yte deg bedre service og tjenester, og brukes bare i tråd med det aktuelle formålet og på en sikker måte. Dine personopplysninger vil ikke bli benyttet til markedsføringsformål utenfor Nitai Ltd.
I forbindelse med drift og utvikling av våre nettsider lagrer vi besøksstatistikk. Dette benyttes til å analysere hvordan brukerne anvender nettstedet slik at utviklingen dekker våre brukeres behov i størst mulig grad.

“Cookies” – informasjonskapsler:

Vi benytter ikke "cookies" overhodet.

E-post fra oss

Dersom du har samtykket til å abonnere på vårt nyhetsbrev sender vi deg e-poster med eksklusive tilbud og kampanjer, rabattkoder, nyheter og glade turtips eller informasjon om endringer i brukervilkår. Du kan når som helst melde deg av nyhetsbrevet ved å klikke på lenken som ligger nederst i hver utsendelse.

Henvendelser til kundeservice

Hvis du kontakter oss via vårt skjema for kundeservice blir det opprettet en saksnummer for din henvendelse. I noen tilfeller kan vi be om å få sendt ytterligere informasjon på e-post for å undersøke feil.

Aldersgrense

For å handle hos oss må du være minst 18 år.

Dine rettigheter

Alle som spør har rett på grunnleggende informasjon om behandlinger av personopplysninger i en virksomhet. Nitai Ltd. har gitt slik informasjon i denne erklæringen. Alle som er registrert i våre systemer har rettigheter i henhold til relevant lovverk, som inkluderer:

● Å få innsyn i egne opplysninger, hva vi har lagret om deg. Last ned skjema for innsynsbegjæring.
● At uriktige, ufullstendige eller opplysninger blir rettet, slettet eller supplert. Last ned skjema for slettebegjæring.
Å kunne bestride vår behandling av data
● Å kunne trekke tilbake samtykke du har gitt
● Retten til dataportabilitet. I den grad det er relevant, å kunne overføre data som vi har samlet inn under samtykke, til en annen løsning.

Forespørsler skal besvares innen 30 dager av Nitai Ltd.

Personopplysninger vil ikke bli lagret lenger enn det som er nødvendig for å oppfylle formålet med behandlingen. I tillegg vil du som bruker når som helst kunne be oss om å slette opplysninger knyttet til deg som bruker, med mindre det er lovpålagt å oppbevare opplysninger en viss tid (eksempelvis visse opplysninger knyttet til kjøp av tjenester i henhold til regnskapslovgivningen).

Tilsynsmyndighet

Dersom du ikke opplever at Nitai Ltd. ivaretar dine rettigheter eller andre forhold kan du henvende deg til tilsynsmyndighetene.
Datatilsynet
Web: https://www.datatilsynet.no/
E-post: postkasse@datatilsynet.no
Telefon: +47 22 39 69 00
Postadresse: Postboks 8177 Dep., 0034 Oslo, Norge

Hvordan kontakte oss angående personvernsaker.

Nitai Ltd. kan kontaktes hvis du har spørsmål om vår personvernerklæring eller om vår bruk av personopplysninger. Ta gjerne kontakt med oss på info (atsymbol) nitai(dot) no eller på telefon +47 40 22 32 01, brev kan sendes til:

Nitai Ltd
Att: Personvernsak
Bratsbergvegen 173
7036 Trondheim